Een eigen bedrijf, hulp nodig?jpg

Problemen met je website, hulp nodig?


Als je een eigen bedrijf hebt met een website, kan het wel eens zijn dat je er alleen niet uit komt. Je hebt te maken met veel klanten, maar betalen ze wel op tijd en is alles goed geregeld? Of kom je er niet uit en heb je hulp nodig om je geld te innen? Zoek dan een advocaat zodat je hulp kunt vragen en advies kunt inwinnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld je eigen website. Heb je een eigen site maar merk je dat anderen je teksten kopiëren of zomaar hebben gebruikt? Dan kun je daar ook wat mee doen.

Als jij aan kunt tonen dat jij het recht hebt op de teksten en anderen ze “gebruikt” hebben, dan kun je daar bezwaar van maken. Anderen mogen je werk namelijk niet zomaar gebruiken, want er is dan sprake van plagiaat recht. Zorg dat je heel goed weet wat de mogelijkheden zijn en schrijf de andere partij eerst aan om te vragen of zij de teksten van hun site willen verwijderen. Doen ze het niet of geven ze er geen gehoor aan, dan kan een advocaat je altijd helpen, want je staat in je recht.

Advocaat zoeken

Soms heb je een advocaat nodig om te zorgen dat je in je gelijk wordt gesteld en anderen bepaalde stappen moeten zetten. Je hebt het namelijk niet altijd alleen voor het zeggen, als je een mail stuurt of aangetekende brief, heeft dat voor veel mensen geen waarde. Maar als je een advocaat in de arm neemt wel, dan kunnen er wel maatregelen genomen worden.

Laat je niet kennen, maar onderneem actie

Als je in je recht staat, dan is het beter dat je in je gelijk wordt gesteld en duidelijkheid krijgt. Een advocaat kan altijd eens naar je zaak krijgen en kijken welke kansen je maakt als je een rechtszaak aan zou spannen. Zorg dat jij hier dan ook de tijd voor neemt en advies in gaat winnen, want dan kun je de anders wijzen op hetgeen anders moet.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.