Entresol vloer


De vloer van uw magazijn, showroom of loods moet een strakke basis zijn voor de stalling van uw producten. Hoe u die ruimte optimaal benut? Met een entresolvloer!

Ontmoet Entresol vloeren

Nee, we hebben het niet over een aanbieder voor uw volgende zonvakantie. Hoewel de naam misschien anders suggereert, gaat het bij Entresol om uw bedrijf. Bent u op zoek naar een nieuwe, solide en strakke vloer voor uw industriële omgeving? Dan is het goed om u te verdiepen in de voordelen van een Entresolvloer. Deze vloer staat bekend om zijn stevigheid, onderhoudsvrijheid en lange levensduur. Er zijn nog veel meer voordelen aan het leggen van deze vloer. Nieuwsgierig welke? Lees dan verder. Dan kunt u eigenaar zijn van een strakke, multifunctionele vloer voordat u die zomervakantie boekt.

De voordelen van tussenverdiepingen

We hebben het al gehad over het uiterlijk van de tussenverdieping. Deze is zeer geschikt voor filialen zoals warenhuizen, sportscholen of voor showrooms. Vrijwel elke branche waarin de vloer een solide basis moet vormen voor een groot oppervlak is geschikt voor een Mezzanine vloer. U kunt met deze vloer eenvoudig een grote hoeveelheid ruimte creëren. Vaak ziet u pas na het leggen van deze vloer hoe groot uw bruikbare oppervlak is. Omhoog? Ook dat is eenvoudig. Een Mezzanine vloer maakt het mogelijk om een extra vloer in uw ruimte te plaatsen. Met bijpassende aansluitingen zoals een trap natuurlijk.

Welke specialist neemt u in dienst?

Het leggen van een geheel nieuwe vloer kan natuurlijk een behoorlijke investering zijn. Reden genoeg om dit aan een professional over te laten. Zo kunt u er zeker van zijn dat u nog jaren van een perfect gelegde vloer zult genieten. Waar vindt u die specialisten? Daar hoef je niet ver voor te zoeken. Want hoewel de vloeren van Nolte overal in Europa liggen, is het bedrijf zelf gewoon in Nederland gevestigd. Kom daarom eens langs of neem contact met ons op via mail of telefoon. De experts informeren u graag over de mogelijkheden volgens uw wensen.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.