Effectief thuiswerken tijdens de coronacrisis? Huur laptops!


Door de uitbraak van het coronavirus zijn steeds meer mensen genoodzaakt om thuis te werken. Bedrijven vragen hun personeel om minder op het werk te verschijnen. Bij een koutje mogen personeelsleden niet meer op kantoor verschijnen. En heel soms heeft je personeel simpelweg geen keus, omdat er ook oppas voor de  thuiszittende kinderen moet zijn. Maar hoe pak je dat als werkgever aan? Hoe zorg je ervoor dat er thuis alsnog productief gewerkt wordt?

De afgelopen weken zijn in sneltreinvaart gegaan. Het leek iedere dag wel alsof er nieuwe maatregelen genomen werden. Inmiddels liggen we in relatief rustig vaarwater, waarin we de huidige maatregelen zo goed mogelijk moeten blijven toepassen. Naast de sluiting van horeca, scholen, kapperszaken en andere winkels zijn ook veel mensen genoodzaakt om thuis te werken. Thuiswerken is één van de opties om het Covid-19 virus af te remmen en zo de belasting op de zorg te verlagen. Toch is thuiswerken niet voor iedereen even handig. Wat doet men bijvoorbeeld als ze niet over een eigen laptop beschikken? Of als er maar één laptop in huis is en meerdere personen hier gebruik van moeten maken? Veel bedrijven maken een laptop huren mogelijk. Hierdoor kan jij als werkgever meerdere laptops huren en zo je medewerkers effectief laten thuiswerken.

Laptop huren: de voordelen op een rijtje

Nu bijna iedereen genoodzaakt is om thuis te werken, groeit ook de vraag naar werkapparatuur in huis. De meeste beroepen kunnen gelukkig vanuit huis gedaan worden. Hierbij speelde de huidige digitalisering al een grote rol. Niet iedereen beschikt echter over voldoende faciliteiten om dit mogelijk te maken. Als werkgever kan je natuurlijk ook niet verwachten dat je personeel voor deze (hopelijk) korte periode geheel nieuw apparatuur aanschaft. Daarom is laptops huren in dit geval de beste oplossing. Wij zetten de grootste voordelen voor jou als werkgever op een rijtje:

  • Bij de meeste bedrijven is een levering binnen 24 uur mogelijk. Zo kunnen je werknemers snel aan de slag met het werk wat is blijven liggen. Een fijn idee.
  • De laptop wordt geheel voorgeïnstalleerd geleverd. Hierdoor kan men direct aan de slag en hoeven ze niet eerst uren aan programmeren te besteden.
  • Bij het huren van een laptop profiteert men altijd van A-kwaliteit laptops met de nieuwste software.

Benieuwd wat een laptop huren jou als werkgever gaat kosten? Vraag dan verschillende offertes op en bekijk waar jij het goedkoopste uit zal zijn.

Laptop huren

iPad huren

iPads dragen al heel wat jaren mee aan de mobiliteit van je werknemers. Ze kunnen worden gebruikt tijdens presentaties, een congres of andere projecten. Daarnaast kunnen ze geheel naar wens geprogrammeerd worden, waardoor ze op iedere werknemer worden afgestemd. Een ipad huren heeft dan ook veel voordelen. Zeker in deze tijd. Het geeft je medewerkers de mogelijkheid om vanuit huis projecten uit te voeren. Bovendien is het niet alleen tijdens de coronacrisis een fijn hulpmiddel, maar kan het ook een later termijn worden ingezet voor het voeren van bijeenkomsten en besprekingen. Een iPad huren is dan ook een goede investering. Voor nu én later!

iPad huren

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.