Palletstellingen en draagarmstellingen

Palletstellingen en draagarmstellingen


Als je een bedrijf hebt en daar een magazijn bij hebt, dan heb je waarschijnlijk wel eens een palletstelling gebruikt. Dit is namelijk een hele fijne manier om al je spullen op te slaan in je magazijn op een manier die ook nog eens erg efficiënt is. Er zijn uiteraard ook nog andere soort stellingen die je kunt gebruiken in je magazijn. Deze zijn allemaal net iets anders waardoor ze ook allemaal voor verschillende spullen te gebruiken zijn. Naast palletstellingen kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor draagarmstellingen.

Palletstellingen

Met een palletstelling kun je op een heel makkelijke manier pallets opslaan met daarop verschillende producten. Dankzij deze stellingen kun je de ruimte efficiënt gebruiken, want je kunt zelf kiezen hoe je de stelling precies indeelt. Verder zijn er ook nog verschillende groottes beschikbaar. Een palletstelling is erg handig omdat de First In First Out methode hierbij wordt gebruikt. Hierdoor is elke pallet direct bereikbaar. Je kunt kiezen voor een splinternieuwe stelling, maar als je budget niet heel ruim is dan kun je ook kiezen voor een tweedehands palletstelling. Deze is net zo veilig, maar heeft een iets lagere prijs.

Draagarmstelling

Een draagarmstelling is handig als je lange, zware goederen op wil slaan. Denk hierbij aan gipsplaten, houtpakketten, balkstaal, buisprofielen en constructieonderdelen. Je hebt de optie uit enkelzijdige of dubbelzijdige draagarmstellingen. Een enkelzijdige stelling kun je tegen de muur zetten. Aan een kant steken dan draagarmen uit. Bij een dubbelzijdige draagarmstelling steken de draagarmen aan beide kanten uit. Ook hierbij zijn er verschillende groottes beschikbaar en elke draagarmstelling heeft een maximaal draagvermogen. Er zijn lichte varianten, medium en zware. Lichte stellingen zijn voor goederen met minder belasting die handmatig kunnen worden geladen, medium draagarmstellingen zijn voor de handmatige belading van zware goederen en zware stellingen zijn voor mechanische belading van zware goederen.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.