e-mail marketing

e-mail marketing


E-mail marketing wordt vaak overgeslagen. Dit is vreemd omdat dit kanaal gratis is en de hoogste resultaten behaald. Zeker als je in het bezit bent van een blog kan je vrij makkelijk e-mail adressen verzamelen. Dit komt omdat je waarde en kennis deelt.

Voordeel van E-mail marketing

Het voordeel van e-mail marketing is dat je alles kan meten. Je kan zien wie de mail ontvangen heeft, hoe vaak die geopend wordt en zelfs hoevaak mensen doorklikken op een hyperlink. Door deze statistieken kan je vastellen of je e-mail effectief is geweest. Door deze statistieken kan je je volgende e-mail marketing campagne er op aanpassen.

Een ander voordeel van e-mail marketing is dat het relatief goedkoop is. Het versturen van e-mails is gratis. Gemiddeld gezien is het 20 x goedkoper!

Wil je meer weten over de combinatie van e-mail en marketing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van e-mail marketing binnen jouw bedrijf.

Tips

Op het internet staan veel verschillende tips over e-mail marketing. De blog die ik voornamelijk gebruik is deze. Op deze website staan tips hoe je een mail moet maken maar ook hoe je mails kunt verzamelen.

E-mail marketing uitbesteden

Wilt u uw e-mail marketing uitbesteden? Ik adviseer dan Totaal Online Marketing. Dit is een online marketing bureau die je kan helpen met e-mail campagnes of andere online marketing kanalen.  Neem gerust contact met ze op!

 

Deze vind je misschien ook interessant

1 reactie

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.