De beste games van dit moment


Zeker in deze tijd vinden hobby’s steeds vaker thuis plaats. Gamen is hier een mooi voorbeeld van. Voordat we je vertellen welke PC-games je écht gespeeld moet hebben in 2021, vertellen we je eerst waar je het beste terecht kunt voor je ideale gaming laptop. Bij BTO kun je je ideale gaming laptop samenstellen. Zo weet je zeker dat je een laptop hebt waar je eindeloos veel plezier van kunt beleven. Je past de laptop volledig aan jouw wensen en behoeften aan. Zo worden de games die jij wil spelen vlekkeloos afgespeeld op de gaming laptop die bij jou past.

 

Top 3 PC-games van 2021

  1. The Witcher 3: Wild Hunt

Ook al heeft deze game drie jaar geleden zijn release al gehad, het blijft een van de beste openwereldgames ooit. Dit komt mede door de combinatie van Skyrims schaal en de diepte van Grand Theft Auto V. Verschillende sites hebben de game uitgroepen tot een van de beste PC-games aller tijden. Hij zit goed in elkaar en bevat enorm veel content. The Witcher 3: Wild Hunt is een echte aanrader.

  1. Ghostrunner

Een post-apocalyptische en dystopische game waar extreem geweld en constante beweging samenkomen. Deze game is spannend en opwindend. Verder komen in deze game is een hele uitdaging en je zult waarschijnlijk vaak sterven voordat je verder kunt. Het is daarom niet voor iedereen weggelegd. Je komt verder door jezelf een weg te slaan door het spel, kogels te ontwijken en uiteindelijk de top te bereiken.

  1. Hades

Deze game vertelt het verhaal van Zagreus, de zoon van Hades, die uit de onderwereld wil ontsnappen. Je kunt bonussen verdienen door te flirten met enkele characters en wanneer je sterft word je niet naar het laatste checkpoint gebracht, maar moet je helemaal opnieuw beginnen. Niet getreurd; je krijgt de kans om je character en wapens te upgraden, zodat je meer kans maakt om te ontsnappen.

 

Bestel je ideale gaming laptop

Wil je na het lezen van deze gameomschrijvingen het liefst meteen beginnen met gamen en ontbreekt alleen de ideale gaming laptop nog? Stel dan nu je laptop samen en bestel hem bij BTO!

 

 

 

 

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.