Je eigen hondenblog maken

Eigen blog maken over je hond


Eindelijk hebben jullie de knoop doorgehakt! Binnenkort mag een trouwe viervoeter jullie gezin versterken. Eindeloze wandelingen, knuffels, spelletjes en een vriend voor het leven. Waarom zou jij dit gevoel dan niet verwerken in een eigen website? Ondanks dat er heel veel hondenliefhebbers zijn, missen we toch nog best wel een aantal kwalitatieve websites met informatie. Hoe gaat een puppy trainen bijvoorbeeld in zijn werk? Welke voeding is het meest geschikt? Hoeveel voedingsmomenten heeft een puppy? Ook met een blog kan je veel mensen bereiken en de avonturen van jou en je beste vriend tot in detail vertellen. Wist je dat een blog ook erg kan helpen bij het op de kaart zetten van jouw bedrijf? Je geeft klanten hiermee een inkijkje in jouw persoonlijke leven. Daarnaast kan je door linkbuilding ook nog eens meer bezoekersaantallen trekken voor jouw bedrijf.

Voordelen van een blog

Als jij de trotse eigenaar bent van een eigen bedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Toch is het voor je klanten vaak moeilijk om ook je persoonlijke kant te zien. Doormiddel van een blog laat jij je gevoelige kant zien en het onderwerp van je blog is natuurlijk direct duidelijk: jouw trouwe hondenmaatje. Vooral als jouw bedrijf hondenliefhebbers aanspreekt is een blog over jouw maatje natuurlijk alleen maar een win-win situatie. Daarnaast kan je in je blogs verwijzen naar jouw bedrijf, zodat deze ook een betere positie bereikt in Google. De ideale manier van marketing dus!

Onderwerpen voor je blog

Je wist natuurlijk allang dat jouw hond de allerleukste en de liefste is. Tenminste dat is hij voor jou. Natuurlijk wil je dolgraag al jouw avonturen vertellen, maar is dat ook interessant voor de lezer? Hoe zorg je ervoor dat iemand anders het ook graag wilt lezen? In je blog kan je onderwerpen aansnijden die veel hondenbezitters bekend voorkomen. Je hond trainen kan bijvoorbeeld een leuk onderwerp zijn om al je frustraties en grappige momentjes te delen. Die keer bijvoorbeeld dat je hond als enigste van de groep over het veld rende en ook echt niet meer terug kwam en jij er maar met een rood hoofd achteraan sjokte. Ook kan je veel taboes bespreekbaar maken: hoe straf je je hond? Waarom koos jij liever niet voor dat ene ras? Maak je blog interessant en leuk om te lezen door goede onderwerpen uit te kiezen en een leuke vormgeving te gebruiken. Plaats veel foto’s van jouw trouwe viervoeter en de bezoekersaantallen zullen al snel stijgen.

hondenblog

Een statement maken

Doormiddel van jouw blog kan je als bedrijfseigenaar een statement maken. Je kan laten zien wat jij als persoon zeer belangrijk vindt en je kan eventuele diensten en producten uit je eigen bedrijf promoten. Sta jij bijvoorbeeld voor het in huis nemen van asieldieren? Heb jij hier zelf ervaring mee? Deel dit dan op je blog en maak een statement van jouw idealen!

 

 

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.