FiiO: één centrale plek voor al jouw audiobestanden

FiiO: één centrale plek voor al jouw audiobestanden


FiiO Electronics Technology, zoals het bedrijf voluit heet, is opgericht en gevestigd in Guangzhou. Niet om apparatuur voor andere merken te produceren, maar om een totaal eigen lijn aan draagbare hifi op de markt te zetten. Het is ook heel logisch dat het bedrijf in China is ontstaan, want dáár vindt namelijk veruit de meeste productie plaats van draagbare apparaten die ons leven gemakkelijker en aangenamer maken. Dat FiiO als hifi-merk goed aan de weg timmert blijkt niet alleen uit de vele lovende recensies die ze internationaal krijgen, maar ook uit het feit dat ze in 2017 de prestigieuze internationale Red Dot Design Award toegekend kregen!

Al jouw muziek op één en dezelfde plek

Vroeger moesten we nog in de weer met allemaal verschillende cd-hoesjes, maar tegenwoordig schakelen we zonder moeite naar een ander nummer, andere artiest of een compleet ander album. Naast muziek streamen we vandaag de dag ook heel eenvoudig films en series. We hebben dus eigenlijk onze hele muziek- en DVD-collectie in onze broekzak, een groot verschil met vroeger. Toch willen we nog wel het allerbeste geluid horen, maar hoe? Hiervoor schaf je hoogwaardige, betaalbare draagbare muziekspelers en accessoires van FiiO aan. Deze zorgen ervoor dat iedere muziek- en filmervaring van topkwaliteit is!

FiiO kenmerkt zich door luxe

Alle draagbare muziekspelers van FiiO hebben een strak vormgegeven behuizing van aluminium, zélfs het uiterst betaalbare instapmodel. De goedkopere types zijn in verschillende kleuren leverbaar. Alle spelers hebben een Bluetooth zender én ontvanger aan boord. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om muziek af te spelen via een draadloze bluetooth hoofdtelefoon of ontvanger die op een hifi-installatie is aangesloten, maar ook om – tijdens het luisteren – de speler te bedienen met een los leverbare FiiO Bluetooth afstandsbediening.

Een ruim assortiment aan draagbare audiospelers

Op zoek naar audiostreamer van topkwaliteit? Bekijk het aanbod van een webshop als Wifimedia eens. Zij beschikken over een ruim aanbod aan hoogwaardige apparatuur. In hun webshop vindt je onder andere merken als FiiO, Shanling en Chord. Dankzij dit ruime assortiment weet je zeker dat er iets voor jou bij zit!

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.