Gaming PC’s


Gaming PC’s zijn veel beter dan consoles. Waarom vraag je dat? Wel, om te beginnen is het installatieproces snel. Je kunt alle belangrijke installaties vanaf één plek doen (in principe hoef je alleen maar op download te klikken en de drivers te installeren), en de laptop maakt met één muisklik verbinding met het draadloze netwerkpictogram op het bureaublad. Ze zijn ook krachtiger. Niet dat uw laptop bijzonder krachtig is in vergelijking met de gaminginstallatie die u altijd al wilde hebben. Maar als je op zoek bent naar een gaming-pc, is dit een goed startpunt.

 

Als je hoge framerates wilt, is het beste advies om een PC met een degelijke grafische kaart te nemen, een met ongeveer 6-8 gig RAM, het is de moeite waard als jullie een lalashops gaming pc kopen. De laptop zal ook de nodige SSD’s en USB-poorten hebben om nieuwe games te installeren. En als je op een 4K-monitor wilt spelen, is een SSD zeker aan te raden. Deze high-end grafische kaarten zijn ongeveer vier keer sneller dan uw gemiddelde laptop GPU, dus dit deel van het proces zal sneller zijn dan het installeren van een OS Daarnaast is een goede gaming headset ook van belang voor goede communicatie.

Wat zijn goede?

 

Deze gaming PC is als de Acer Aspire GX-281 van gaming laptops. Ja, hij is gemakkelijk te upgraden. En ja, hij heeft een goed beeldscherm. Het is echter geen gaming PC, en zeker niet zo aanpasbaar als een gaming laptop. Maar als je een krap budget hebt, dan is dit een prima keuze. De specificaties omvatten een CPU die alleen kan worden omschreven als een teleurstelling. (Intel Core i3-8145U, 4GB RAM, Nvidia GeForce GTX 1050 Ti) Dat is het soort specifcaties dat je ziet in een 800 tot 1,000 laptop, niet het soort prestaties dat je mag verwachten voor zoveel geld. Als je ondersteuning wil van goed licht is het de moeite waard om een Haliet zoutlamp te kopen. De i3-7100U presteert zelfs ondermaats in Geekbench 4, met een magere 1.626. Hij wordt geleverd met een hybride slot dat plaats biedt aan een 2,5-inch harde schijf of een solid state drive. De harde schijf voldoet prima, maar voor een veel performantere schijf, kijk eens naar onze ronde.

 

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.