Hoe maak je zelf een blog

Hoe maak je zelf een blog?


Altijd al een eigen blog willen starten? Wanneer je graag schrijft is het een volkomen logische stap. Bloggen is een geweldige manier om te experimenteren met je schrijfstijl en creatieve ideeën. Als je altijd al op zoek was naar een geschikte manier om je gedachten, gevoelens of expertise te delen, dan is een blog maken dus zeker een goed idee! Dit handige artikel helpt je daarmee, zodat je zonder stress van helemaal niets naar een blog met een eigen domeinnaam komt.

Kies je eigen domeinnaam

Het eerste wat je nodig hebt voor een professionele blog is een eigen domeinnaam. Wat is een blog namelijk zonder een eigen unieke naam? Waar zal men je online anders vinden? Bij Sidn.nl kan je checken of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Als blogger of schrijver ben jij je eigen merk, dus het is aan te raden je aan een variatie op je naam te gebruiken. Eventueel kan je ook een .com domein extensie kiezen, maar een .NL domein extensie is natuurlijk makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Je kunt ook kiezen voor een creatieve blog naam, maar bedenk wel dat jouw interesses en doelgroep in de loop van de jaren kunnen veranderen.

Maak een gratis account aan bij een website builder

Nu is het tijd om een ​​website builder te kiezen. Een website builder is een online tool die alle technische magie voor je doet waardoor jouw blog daadwerkelijk wordt weergegeven wanneer mensen jouw domeinnaam in hun browser invoeren. Met andere woorden, het is ontzettend belangrijk! JouwWeb.nl is voor Nederlanders en Belgen een populaire keuze. Het is een 100% Nederlandstalige website builder die een blog, website of webshop maken een stuk makkelijker maakt. JouwWeb wordt door tienduizenden mensen gebruikt en staat bekend om haar klantenservice en gebruiksvriendelijkheid.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.