smartphone kopen online

Online smartphone bestellen: hier moet je op letten


We doen tegenwoordig vrijwel alles online. We boeken vakanties, kopen kleding en bestellen onze boodschappen. Toch geeft de aanschaf van een nieuwe smartphone ons toch vaak een reden om weer naar de winkels te gaan. Dit doen we immers liever niet online. Maar waarom toch eigenlijk? Ook online zijn er genoeg shops te vinden die smartphones voor leuke prijsjes aanbieden. Als we kijken naar de antwoorden van de consument, zien we voornamelijk dat we het fijn vinden om advies te krijgen van een professional. Daarnaast zien we graag dat onze telefoon direct gebruiksklaar wordt gemaakt in de winkel, zo hoef je zelf niet meer te prutsen. Toch verlangen we ook wel naar het gemak van thuis bestellen. Gelukkig kan je profiteren van beide kanten. In deze blog vertellen we waar je op moet letten als je online een smartphone besteld!

Lees recensies online

Het is uiteraard wat lastiger om online ook daadwerkelijk met de verkoper te kletsen, maar er zijn genoeg manieren om informatie te vinden over jouw favoriete smartphone. Bovendien kan je op deze manier ook een stuk eerlijkere meningen vinden. Een verkoper wilt immers enkel verkopen, online vind je de ervaringen van eerlijke kopers. Daarnaast kan je ook informatie vinden over de webshop die je wilt gebruiken. Zo spreken de Tommyteleshopping reviews over de werking van de website en het klantencontact. Zo weet je zeker dat je bij problemen goed geholpen wordt en hoe de werkmentaliteit in elkaar steekt. Zeg nou zelf: bij welke ‘real life’ shop kan je dat van tevoren weten?

Tommy-Teleshopping

Bekijk meerdere smartphones online

Net als in de gewone winkel is het belangrijk om je ogen goed de kost te geven. Ga niet gelijk voor de eerste de beste smartphone die je ziet, maar maak een weloverwogen beslissing. Een smartphone is immers niet goedkoop en je wilt geen spijt krijgen van je beslissing. Zet voor jezelf op een rijtje waar je nieuwe telefoon aan moet voldoen en zoek naar een smartphone die aan deze eisen voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de camera, het systeem waar de smartphone mee werkt, het geheugen en de grootte van de smartphone. Lees eventueel op Refurbished iPhone beoordelingen wat je kunt verwachten van de iPhone die jij voor ogen had. Zo weet je zeker of deze aan je verwachtingen voldoet en of het nog nodig is om verder te zoeken.

Forza_refurbished

Garantie

Een kwalitatieve webshop zal altijd enkele jaren garantie op hun smartphones geven. Als dit niet wordt gegeven of als hier eigenlijk helemaal niks over te vinden is, is het belangrijk om contact op te nemen met de mensen die hier werken. Reageren ze vreemd of afwijzend als je naar de garantie vraagt? Schaf hier dan vooral geen smartphone aan en laat je ook niet verleiden door leuke kortingen en lage prijzen! Helaas zijn er nog steeds mensen die anderen proberen op te lichten online.

14 dagen bedenktijd

Het is wettelijk bepaald dat je minimaal 14 dagen bedenktijd hebt op een aankoop. Maak hier dan ook gretig gebruik van. Voldoet de smartphone toch niet helemaal aan je verwachtingen of had je er wat anders van verwacht? Dan spreek je gewoon je 14 dagen bedenktijd aan. Hierdoor is de angst voor het maken van een verkeerde keuze ook gelijk een stuk minder groot.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.