Ontdek innoverende oplossingen voor hospitality met Restau

Ontdek innoverende oplossingen voor hospitality met Restau


Als ondernemer wil je niet alleen zelf een goede carrière maken, maar je hebt er ook veel baat bij wanneer jouw onderneming winst boekt. Hoe zorg je er niet alleen voor dat je zelf minder tijd kwijt bent aan het organiseren van evenementen voor klanten, maar ook dat je het optimale uit je horeca-onderneming kunt halen? Het is tijd om nader kennis te maken met dé oplossing: Restau.

Met Magic, het slimme systeem van Restau zorg je er in de eerste plaats voor dat het voor klanten nog makkelijker wordt om een evenement bij jou te boeken. Daarnaast ben jij veel minder tijd kwijt aan het regelen van alles wat er bij een event komt kijken. Hier lees je meer over Restau, de systemen van dit bedrijf en hoe jij dit gemakkelijk en snel kunt integreren in je eigen website.

Wat is Restau?

Restau is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in hospitality systemen. Zij houden zich bezig met nieuwe, revolutionaire en efficiënte online oplossingen voor restaurants en event-, trouw- en vergaderlocaties. Als ondernemer kun je veel tijd kwijt zijn met de volledige planning van een evenement en alle administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Dit is verleden tijd met de slimme systemen van Restau. Lees hier meer over de twee revolutionaire systemen van Restau:

 • De Event Manager
 • De Meeting Manager

Restau: hospitality oplossing die de wereld van horeca verandert

Een van de belangrijkste zaken die je moet weten over Restau is dat zij een slim systeem op de markt hebben gebracht: Magic. Dit is het enige cloud-based systeem waarbij je binnen enkele minuten een zeer persoonlijke en gedetailleerde offerte maakt voor een event. Het maakt niet uit of het gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of babyshower. Met deze event manager van Restau kun je events beheren, zalen boeken in de agenda, draaiboeken maken voor het p

ersoneel en meer. Met Magic ervaar je hoe efficiënt je alles kunt regelen terwijl je niet alleen meer tijd bespaart, maar ook meer offertes kunt maken en dus meer klanten kunt verwelkomen.

Een introductie tot de Event Manager van Restau

De Event Manager van Restau is het systeem waarmee je al je events kunt plannen en beheren, zonder dat het je veel tijd en moeite kost. Deze software integreert zich eenvoudig in je website en zorgt ervoor dat je jouw eigen design behoudt. Zowel jijzelf als de klant heeft veel baat bij de Event Manager. De online offerteplanner is een voorbeeld van hoe beide partijen kunnen profiteren van Magic. Bruidsparen kunnen via jouw website zelf een offerte samenstellen en die tot in de puntjes gedetailleerd maken: van het aantal gasten tot dieetwensen en de zaalverhuur; het is allemaal te regelen. Jij als ondernemer kunt deze informatie verwerken en zaken als betaling regelen. Je kunt ook live wijzigingen doorvoeren in de offerteplanner, zodat beide partijen hiervan direct op de hoogte zijn.

De Event Manager van Restau is een voorbeeld van hoe de toekomst eruit gaat zien voor horeca ondernemingen. Het draait niet alleen om efficiëntie, maar ook om overzicht en snelheid. Je kunt onder andere profiteren van de volgende voordelen:

 • Met de Event Manager heb je alle informatie op één plek;
 • Maak gebruik van automatische emails en facturen;
 • Maak draaiboeken en sheets voor personeel;
 • Alle offertes, facturen en de statistieken zijn terug te vinden in Magic.

Aangenaam kennis te maken: de Meeting Manager

Er zijn horecaondernemingen die vooral winst maken door zalen te verhuren voor vergaderingen. Net als bij de Event Manager kun je ook met vergaderingen alle voordeel behalen door te kiezen voor de Meeting Manager. De Meeting Manager is het slimme systeem waarmee je nog meer klanten kunt binnenhalen voor vergaderingen op jouw locatie. Je doet alles via Magic en hiermee maak je het vooral voor jezelf een stuk makkelijker. Neem afscheid van:

 • Veel tijd besteden aan administratie en statistieken; dit vind je allemaal in Magic
 • Veel moeite steken in het maken van offertes; dit kunnen klanten nu zelf doen via de website
 • Chaos in je administratie omdat je belangrijke zaken niet kunt vinden: je hebt alles op één plek met Magic.

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat het voor klanten nog makkelijker wordt om een offerte bij jou aan te vragen. Dit kunnen ze met de Meeting Manager zelf zo gedetailleerd mogelijk doen. Dit scheelt jou veel tijd en daarnaast kun je jouw klanten veel sneller van dienst zijn. Je kunt daarnaast met de Meeting Manager ook zelf arrangementen maken voor bepaalde periodes. Dit is uniek: je kunt nu op je eigen website online arrangementen aanbieden voor bepaalde seizoenen of andere periodes. Je bepaalt zelf hoe je dit inricht: dat is een groot voordeel van Magic.

de Meeting Manager

De voordelen van het Restau systeem op een rij

Ga je gebruik maken van dé hospitality oplossing van Restau? Dan wil je natuurlijk weten van welke voordelen jij kunt gaan profiteren. Je weet in ieder geval dat het duidelijke overzicht een belangrijk voordeel is waarmee je het jezelf nog makkelijker maakt. Maar er zijn ook nog andere voordelen:

 • Je bespaart maar liefst 80% aan tijd die je normaal zou besteden aan het maken van offertes en andere zaken die hieraan gerelateerd zijn;
 • Er komen tot 65% meer aanvragen voor offertes omdat de online offerteplanner het voor klanten nog makkelijker maakt om dit te doen;
 • Je kunt het optimale uit je bedrijf halen omdat je al het overzicht hebt, maar ook statistieken kunt inzien en alles zelf beheert;
 • Het design van je website blijft hetzelfde: Magic is een white-label oplossing die geïntegreerd kan worden in iedere website, ook die van jou.

Meer weten over Restau? Check de website

Wanneer je meer informatie over Restau wilt of als je benieuwd bent naar hoe Magic voor jouw website de oplossing voor hospitality kan gaan bieden; dan kun je altijd contact opnemen. Wist je dat het ook mogelijk is om een demo aan te vragen van Magic? Of je het nu gaat gebruiken voor vergaderingen of andere events: het is goed mogelijk om eerst nader kennis te maken met Magic voordat je besluit om dit systeem vast te gaan gebruiken. Het aanvragen van een demo doe je ook gemakkelijk online en is snel geregeld.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.