kopen van een patchkast bedrijf

Een patchkast kopen?


Heb je een eigen bedrijf? Dan weet je vast als geen ander hoe belangrijk het is dat de servers binnen het bedrijf goed werken. Indien dit niet het geval is kan het werk stil komen te liggen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij raden je daarom aan om een patchkast te kopen. Een patchkast is een kast waar alle kabels van de aansluitingen met de verschillende apparatuur met elkaar worden verbonden. Op deze manier kun je de kabels en apparatuur beschermen, zodat ze veilig worden opgeslagen. Wil je ook graag een patchkast kopen? In deze blog leggen we je uit waar je terechtkunt.

Een stukje zekerheid

Het hebben van een patchkast heeft diverse voordelen. Met een patchkast kun je jouw netwerken beschermen en beveiligen. Op deze manier voorkom je dat je servers binnen je onderneming niet meer werken. Kortom: een patchkast biedt jou een stukje zekerheid.

Aanbod patchkasten

Bij Serverkast.com kun je diverse patchkasten van een 19 inch profiel bestellen waarin 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. Bovendien heb je de keuze uit een 60cm en in 80cm brede variant. Verder is er een verschil wat betreft de deuren van de patchkasten. Zo kun je kiezen voor een glazen of een geperforeerde deur. Een glazen deur is geschikt voor apparaten die niet zo warm worden, terwijl een geperforeerde deur juist ventileert. Verder zijn de patchkasten voorzien van ventilatiegaten in de bodem- en dakplaten. Daarnaast zijn ze voorzien van een kabelinvoer aan de boven- en onderkant

serverkast

Waarom bestellen bij Serverkast.com?

Het bestellen bij Serverkast.com heeft diverse voordelen. Zo kun je altijd contact opnemen met de specialisten als je extra advies wilt hebben. Daarbij geldt als je vandaag voor 16:00 uur een bestelling plaatst, je aankoop de volgende dag al in huis is. Hoe fijn is dat?!

Ook een patchkast kopen?

Wil je ook graag een patchkast kopen bij Serverkast.com? Maar heb je nog vragen of wil je meer weten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder zodat je een juiste keuze maakt.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.