linkbuilding bureau

Linkbuilding bureau inschakelen: 3 belangrijke voordelen


Een linkbuilding bureau inschakelen heeft een aantal fijne voordelen. Wanneer je twijfelt om een samenwerking aan te gaan met een linkbuilding bureau, dan brengt dit artikel handige inzichten voor het maken van de juiste beslissing.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding houdt in dat je aan de slag gaat met het verzamelen naar backlinks naar je website. Dit doe je bijvoorbeeld door gastblogs te laten plaatsen op websites van anderen. Op die manier zorg je ervoor dat zoekmachines zoals Google je website hoger zullen ranken in de zoekresultaten.

Wat doet een linkbuilding bureau?

Een linkbuilding bureau neemt je linkbuilding uit handen. Ze beginnen met het opstellen van een goede linkbuilding strategie. Voor de uitvoering daarvan zullen er blogs met bepaalde backlinks geplaatst moeten worden op verschillende websites. Het bureau neemt de taak op zich om deze websites te benaderen en om een SEO-artikel schrijven met de backlinks. Soms vinden bloggers het fijner om het artikel helemaal zelf te schrijven. Een linkbuilding bureau onderhoudt al het mailcontact met de blogger en zorgt ervoor dat het artikel uiteindelijk op de blog verschijnt.

1. Een linkbuildingbureau heeft een mega netwerk van bloggers

Wil je zelf aan de slag met linkbuilding? Dan zal je zelf op zoek moeten gaan naar relevante blogs om links te plaatsen. Ter vergelijking: een linkbuilding bureau heeft soms wel een blogbestand van 50.000 blogs! Dat zoekt een stuk makkelijker dan wanneer jij zelf op zoek moet gaan naar relevante blogs.

 

2. Een linkbuildingbureau bespaart tijd

Het zoeken naar de juiste bloggers kost soms meer tijd dan je had voorspeld. Ook het mailcontact onderhouden kost tijd. Wanneer dit uit handen wordt genomen, dan kun je veel tijd besparen op linkbuilding. Bovendien kan zo’n bureau het vaak sneller dan jij, wat betekent dat je sneller resultaat boekt.

 

3. Een linkbuilding bureau heeft verstand van zaken

Een linkbuilding bureau heeft de juiste tools om een goede strategie op te stellen die je website hoger laat ranken. Als je met te weinig kennis hiermee start, dan kan het zomaar zijn dat je je tijd besteedt aan de verkeerde dingen. Een bureau dat zich specialiseert in linkbuilding biedt de volgende zekerheden:

  • Ze kunnen SEO-blogs aanleveren, zodat je zeker weet dat de artikelen goed geschreven zijn
  • Je weet zeker dat je gebruikmaakt van een strategie die niet schadelijk is voor je website
  • Je hebt de zekerheid over dat de inkomende backlinks ook echt waardevol zijn

 

Zoek je een goed linkbuilding bureau?

Als je kijkt naar bovenstaande voordelen, dan is investeren in een linkbuilding bureau het zeker waard. Je bespaart tijd, kunt gebruikmaken van een groot netwerk en haalt de juiste kennis in huis. DNG is een linkbuilding bureau dat jou kan helpen om je website hoger te laten scoren in Google. Met hun expertise en hun grote bloggerbestand helpen ze jou bij het bereiken van een hogere positie in Google.

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.