Goedekope WordPress hosting


Op zoek naar een goedkope WordPress hosting? Een bedrijf kan in deze tijd niet zonder domeinnaam en dus niet zonder hosting. Naast een domeinnaam heeft u namelijk ook een hosting pakket nodig. Met hosting plaatst u de website online, zodat een bezoeker via de domeinnaam de website kan bekijken. Er zijn veel soorten hosting pakketten. WordPress hosting is een hele goede optie. Met goede hosting heeft u een hoge WordPress snelheid, goede ondersteuning en stabiliteit. Een goed voorbeeld is Versio. U kiest voor goedkope WordPress webhosting zonder bijkomende kosten. WordPress is een CMS, een Content Management Systeem, het draait om veiligheid, eenvoud en snelheid. Er zijn veel plug-ins beschikbaar wat de reden is dat veel mensen hier voor kiezen! Ervaar zelf het gemak van deze WordPress hosting en ontdek alle voordelen.

Wordpress hosting

Een goed voorbeeld is Versio

WordPress hosting van Versio biedt u een groot aantal voordelen. Iedere dag wordt er een back-up gemaakt, de back-up tool gaat tot zestig dagen terug. De helpdesk staat zeven dagen in de week voor u klaar, waardoor u profiteert van optimale ondersteuning, iedere dag weer. Versio biedt u ook de niet goed geld terug garantie aan van veertien dagen. Maar wat zijn nog meer de voordelen als u hier voor WordPress hosting kiest? U kunt met een klik meer dan veertig verschillende applicaties en scripts installeren. U heeft een uptime garantie van 99,9% en u kunt uw eigen webhosting account beheren met DirectAdmin.

Geschiedenis van Versio

Bij Versio bent u aan het juiste adres voor domeinnamen en hosting. In oktober 2008 is Versio opgericht. U kunt hier terecht voor verschillende soorten hosting en domeinnaam registratie. De diensten worden aangeboden aan zakelijke en particuliere klanten. Daarnaast is Versio een directe registrar bij SIDN (.nl), DNS Belgium (.be), EURid (.eu) en Nominet (.uk). De dienstverlening aan de klanten staat hoog in het vaandel bij Versio. Versio staat ook bekend als een van de grootste hostingpartijen van België en Nederland. U vindt hier uitgebreide hosting pakketten met hoge snelheden en 99,9% uptime. De klantenservice staat zeven dagen per week voor u klaar.

Meer informatie over WordPress hosting bij Versio

Bij alle webhosting pakketten bij Versio kunt u zorgeloos gebruik maken van WordPress. Maar de speciale WordPress hosting is nog beter voor klanten die de website willen hosten op een server, die hier speciaal voor is geoptimaliseerd. U bent hierdoor verzekerd van een hoge snelheid van uw website. Goedkope WordPress hosting bij Versio is de oplossing voor uw bedrijf. Er zijn verschillende WordPress webhosting pakketten waar dat u uit kunt kiezen. Zo is er een wpPrime NL voor €4,99 in de maand en wpDouble NL voor €8,99 per maand. De voorkeur kan ook uitgaan naar wpTriple NL voor €15,99 per maand. Bekijkt u goed wat u nodig heeft aan schijfruimte en dataverkeer en maak dan de keuze wat het beste bij u past. Wij van Versio informeren u graag over de mogelijkheden en welk pakket er het beste bij u past. Mogen wij u binnenkort van dienst zijn?

Deze vind je misschien ook interessant

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Hans

Hans

Ons doel is om de bezoeker zo veel mogelijk relevante content te geven waarbij hij of zij of zoek naar is. Wekelijks komen er nieuwe posts met nieuws of informatie

Artikel plaatsen?

Wilt u graag een artikel plaatsen dat relevant is aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@websitezaken.nl.